See kerge vaevaga valmiv šokolaaditort paneb õhtusöögile magusa ja piduliku punkti. Torti ei pea küpsetama, aga varu aega, et see saaks vähemalt paar tundi külmas seista.
- Pane blenderisse kaerahelbed, kookoshelbed ja maapähklid. Blenderda, kuni tekib ühtlane puru.
- Purusta banaan kahvliga, sega see blenderdatud puruga.
- Suru saadud mass 26-27 cm madalapõhjalise koogivormi põhja ühtlaselt laiali, lükates seda ka äärtele.
- Vala potti kookospiim, murra sisse šokolaad. Lase keskmisel kuumusel šokolaadil sulada, sega ühtlaseks. Lisa siirup, maapähklivõi ja sidrunimahl, sega ühtlaseks.
- Kalla saadud segu koogivormile, kaunista marjade, müslihelveste vm meelepärasega.
- Lase koogil paar tundi külmkapis seista.
- Naudi!