Šokolaaditort

See kerge vaevaga valmiv šokolaaditort paneb õhtusöögile magusa ja piduliku punkti. Torti ei pea küpsetama, aga varu aega, et see saaks vähemalt paar tundi külmas seista.

  1. Pane blenderisse kaerahelbed, kookoshelbed ja maapähklid. Blenderda, kuni tekib ühtlane puru.
  2. Purusta banaan kahvliga, sega see blenderdatud puruga.
  3. Suru saadud mass 26-27 cm madalapõhjalise koogivormi põhja ühtlaselt laiali, lükates seda ka äärtele.
  4. Vala potti kookospiim, murra sisse šokolaad. Lase keskmisel kuumusel šokolaadil sulada, sega ühtlaseks. Lisa siirup, maapähklivõi ja sidrunimahl, sega ühtlaseks.
  5. Kalla saadud segu koogivormile, kaunista marjade, müslihelveste vm meelepärasega.
  6. Lase koogil paar tundi külmkapis seista.
  7. Naudi!
maapähklid120 g
kookoshelbed80 g
kaerahelbed80 g
banaan1
kookospiim400 ml
tume šokolaad200 g
vahtra- või agaavisiirup3 spl
sidrunimahl1 tl
maapähklivõi2 spl
marjad, kookoshelbed, müsli vmsKaunistamiseks

Et midagi ei jääks kahe silma vahele!