Roheline karri edamame ubade, riisinuudlite ja sidrunheinaga

Roheline karri on nii mahlane ja terav ning üks uskumatult ilus roog!

Kogus neljale.

VALMISTAMINE:

  1. Suures potis prae õlis peeneks hakitud sibul klaasjaks. Lisa hakitud küüslauk, noa seljaga tambitud sidrunhein, laimilehed ning jahvatatud vürtsid. Sega vürtsid sibulaga läbi ning kuumuta minut, kuni segu mõnusalt aromaatseks muutub. Lisa karripasta, sojakaste, sega veel kord ning lisa puljong. Seejärel vala juurde kookospiim ning lase keema tõusta.
  2. Peale mõneminutilist podisemist võta potist välja laimilehed ja sidrunheinad ning vala karripõhi blenderisse. Lisa blenderisse ka 50 g spinatit ning mikserda ühtlaseks.
  3. Vala erkroheline segu tagasi potti ning nüüd lisa sellele õisikuteks nopitud brokoli ning 5 min hiljem edamame oad, riisinuudlid ning ülejäänud spinat. Lõika laim pooleks ning lisa üks pool karripotti.
  4. Serveeri värske laimi ning peotäie ürtidega.
Roheline karri
õli2 tl
roheline sibul1 tk
küüslauguküüs2 tk
sidrunheina vars2 tk
kahvirlaimi leht4 tk
Santa Maria kurkum0.5 tl
Santa Maria jahvatatud ingver0.5 tl
Santa Maria roheline karripasta1/3 purk
köögiviljapuljong0.5 l
Santa Maria kookospiim800 ml
laim0.5 tk
beebispinat50 g
Santa Maria kivisoolmaitse järgi
Nuudlid ja garneering
Santa Maria riisinuudlid90 g
beebispinat50 g
brokkoliõisikud200 g
külmutatud edamame oad250 g
laim0.5 tk
erinevad ürdid (petersell, koriander, kress, münt, basiilik)serveerimiseks

Et midagi ei jääks kahe silma vahele!