1 spl

oliiviõli

1

sibul, hakitud

2

küüslauguküünt, hakitud

2 spl

peeneks hakitud ingverit

5 tassi

tükeldatud porgandit

900 ml

köögiviljapuljongit

3/4 tl

soola

1/2 tl

pipart

1 tl

kuivatatud tüümiani

1 purk(400ml)

kookospiima

1/2

laimi mahla

Sügis hakkab kätte jõudma ning nüüd on hea aeg postitada üks tervislik supi retsept! Porgandi-ingveri supp sobib imeliselt vihmasesse sügispäeva. Kreemjas ja maitserikas. 😛

Kogus: 4-6

VALMISTAMINE:

  1. Prae suurel pannil sibul oliiviõlis keskmisel kuumusel, umbes 5-6 minutit.
  2. Lisa küüslauk ja ingver ning prae veel 1-2 minutit.
  3. Lisa porgand, puljong, sool, pipar ja tüümian. Kuumuta umbes 20-30 minutit, kuni porgand on pehme.
  4. Blenderda ühtlaseks püreeks.
  5. Sega sisse kookospiim ja laimimahl.
  6. Serveeri ja naudi!