1 spl

oliiviõli

1

sibul, hakitud

2

küüslauguküüs, hakitud

2 spl

peeneks hakitud ingver

5 tassi

porgand, tükeldatud

900 ml

köögiviljapuljong

3/4 tl

sool

1/2 tl

pipar

1 tl

kuivatatud tüümian

1 purk(400ml)

kookospiim

1/2

laimi mahla

Sügis hakkab kätte jõudma ning nüüd on hea aeg postitada üks tervislik supi retsept! Porgandi-ingveri supp sobib imeliselt vihmasesse sügispäeva.

Kogus: 4-6

VALMISTAMINE:

  1. Prae suurel pannil sibul oliiviõlis keskmisel kuumusel, umbes 5-6 minutit.
  2. Lisa küüslauk ja ingver ning prae veel 1-2 minutit.
  3. Lisa porgand, puljong, sool, pipar ja tüümian. Kuumuta umbes 20-30 minutit, kuni porgand on pehme.
  4. Blenderda ühtlaseks püreeks.
  5. Sega sisse kookospiim ja laimimahl.
  6. Serveeri ürtide või maitserohelisega.