1 tk

Sibul

840 ml

Vett

1 tl

Puljongipulbrit

3 tk

Porgandit (haki peeneks)

2 tk

Kartulit (lõika tükkideks)

450 g

Keedetud või ahjus küpsetatud peeti(lõika suuremateks kuubikuteks)

1 purk

Kurnatud kikerherneid

Maitseks

Maitsepärmi

 Nii isuäratavat suppi pole ammu näinud – vaadake vaid seda kirgast värvi!

Selle retsepti puhul on Taimse Teisipäeva tiim ühendanud jõu Nele Liivlaidiga Nutriplanetist (Nutriplanet Health Hub ). See siin on üks parajalt tummine ja keha kinnitav supp, mis pakub ühtaegu silmailu, hellitab kõhtu ja kosutab tervist. Antud kogustest saab 3-4 portsjonit. 

 VALMISTAMINE

Lase paksupõhjaline pott kuumaks minna, lisa 2 spl vett (või soovi korral õli) ja oota, kuni see särisema hakkab. Lisa potti sibul, küüslauk, porgandikuubikud ning puljongipulber ning prae umbes 3 minutit. Vajadusel lisa vahepeal vett, et supipõhi ei hakkaks poti põhja kinni.

Lisa kartulid ja umbes 840 ml vett, lase sel keema tõusta ning siis podiseda umbes 10-12 minutit, kuni kartulid on pehmed. Keera kuumus maha. Lisa peedikuubikud ja neist tulnud mahl ning purusta saumikseriga või blenderda ettevaatlikult suppi, kuni see on saavutanud mõnusalt kreemja konsistentsi.

Pane igale supikausile peale peotäis kikerherneid ning puista üle maitsepärmi ja soovi korral värske rohelisega.

Tee oma toidust ikka pilt ka ja tagi #taimneteisipäev 

Retsepti allikas.