1/2 pakk (umbes 200g)

riisinuudleid

1/2 pakk

tofut (extra firm)

2 spl

õli

1/4-1/2 tassi

vett

1

küüslauguküüs, peeneks hakitud

1 suur peotäis

murulauku

2 spl

sojakastet

1 spl

kookossuhkurt

1/2

laimi mahla

1 tass

mungoa idusid

1

roheline sibul, hakitud

serveerimiseks

purustatud maapähklid, koriander ja laim

Pad Thai, mis on tehtud lihtsatest ja värsketest koostisosadest ning valmib vaid 20 minutiga!

Hea Pad Thai võti on tasakaal magusast, soolasest, hapust ja vürtsist – selle tasakaalu saame kasutades sojakastet, kookossuhkurt ja laimimahla. Tõeline nauding!

Kogus: 2

VALMISTAMINE:  

  1. Keeda riisinuudlid, kuid mitte liiga pehmeks (peaks veidi alakeedetud olema). Kurna ja aseta kõrvale.
  2. Kuumuta pannil õli, keskmisel-kõrgel kuumusel, ning lisa tofu ja prae umbes 2-3 minutit igat külge, kuni kuldne pruun.
  3. Lükka tofu pannil kõrvale, keera kuumus veidi maha ning lisa nuudlid, küüslauk, murulauk, sojakaste, kookossuhkur ja laimimahl.
  4. Vähehaaval lisa pannile vett, 1-2 spl korraga, et nuudlid ei kleepuks pannile ja nad saavad küpseda.
  5. Keera kuumus madalaks ja lisa mungoa idud ja roheline sibul ning sega läbi.
  6. Viska peale purustatud maapähkleid, koriandrit ja laimisektor ning serveeri!

Soovitus: Pad Thai maitseb kõige paremini kui süüa seda kohe peale valmimist! 😉