Pad Thai, mis on tehtud lihtsatest ja värsketest koostisosadest ning valmib vaid 20 minutiga! Retsept pärineb SIIT.
Hea Pad Thai võti on tasakaal magusast, soolasest, hapust ja vürtsist – selle tasakaalu saame kasutades sojakastet, kookossuhkurt ja laimimahla. Tõeline nauding!
Kogus: 2
VALMISTAMINE:
- Keeda riisinuudlid pakendil märgitud keeduajast minut vähem, et nuudlid liiga pehmed ei oleks. Kurna, loputa külma veega ja aseta kõrvale.
- Lõika tofu kuubikuteks, kuumuta pannil õli ning prae tofut iga mõne minuti järel teisele küljele pöörates, kuni need on igalt küljelt ühtlaselt kuldpruunid.
- Lükka tofu pannil kõrvale, keera kuumus veidi madalamaks ning lisa küüslauk, nuudlid, murulauk, sojakaste, kookossuhkur ja laimimahl.
- Vähehaaval lisa vett, 1-2 spl korraga, et nuudlid ei kleepuks pannile ning saaksid kastmes kuumeneda.
- Keera kuumus madalaks ja lisa mungoa idud ja roheline sibul ning sega läbi.
- Serveeri purustatud maapähklite, koriandri ja laimisektoriga ja naudi!