Pad Thai

Pad Thai, mis on tehtud lihtsatest ja värsketest koostisosadest ning valmib vaid 20 minutiga! Retsept pärineb SIIT.

Hea Pad Thai võti on tasakaal magusast, soolasest, hapust ja vürtsist – selle tasakaalu saame kasutades sojakastet, kookossuhkurt ja laimimahla. Tõeline nauding!

Kogus: 2

VALMISTAMINE:  

  1. Keeda riisinuudlid pakendil märgitud keeduajast minut vähem, et nuudlid liiga pehmed ei oleks. Kurna, loputa külma veega ja aseta kõrvale.
  2. Lõika tofu kuubikuteks, kuumuta pannil õli ning prae tofut iga mõne minuti järel teisele küljele pöörates, kuni need on igalt küljelt ühtlaselt kuldpruunid.
  3. Lükka tofu pannil kõrvale, keera kuumus veidi madalamaks ning lisa küüslauk, nuudlid, murulauk, sojakaste, kookossuhkur ja laimimahl.
  4. Vähehaaval lisa vett, 1-2 spl korraga, et nuudlid ei kleepuks pannile ning saaksid kastmes kuumeneda.
  5. Keera kuumus madalaks ja lisa mungoa idud ja roheline sibul ning sega läbi.
  6. Serveeri purustatud maapähklite, koriandri ja laimisektoriga ja naudi!
riisinuudlid200 g
kõva tofu125 g
õli2 spl
vesi1/4-1/2 tassi
küüslauguküüs, hakitud1 tk
murulauk1 suur peotäis
sojakaste2 spl
kookossuhkur1 spl
laimimahl2 spl
mungoa idud1 tass
roheline sibul, hakitud1 tk
purustatud maapähklid, koriander, laim serveerimiseks

Et midagi ei jääks kahe silma vahele!