Minestrone supp peediga

Lihtne minestrone supp peediga – kodune ja imemaitsev õhtusöök!

VALMISTAMINE:

  1. Kuumuta suures potis oliiviõli. Lisa küüslauk ja kuumuta minutike enne kui lisad ka sibula. Kuumuta veel minut või kaks, ning siis lisa ürdid. Järgmisena lisa oad, sega läbi. Lisa peet ja tükeldatud tomat. Kui tomatid kallad ära, saad kasutada sama purki, ja mõõta kaks purgitäit vett potti. 
  2. Kuumuta supp keema, ning siis lasta väikselt podiseda. Lase podiseda kuni oad on valmis. 
  3. Kui oad on valmis, viska sisse pasta. Keeda veel 8-10 minutit, või kuni pasta on piisavalt pehme. Maitsesta soola ja pipraga, ja serveeri värske peterselliga.
oliiviõli
sibul, hakitud1
küüslauguküüs, purustatud3
kuivatatud petersell1 tl
kuivatatud basiilik1 tl
kuivatatud tüümian1 tl
kuivatatud oregano1/4 tl
kuivatatud rosmariin1/4 tl kuivatatud
kuivatatud oad, punased220 g
suur peet, tükeldatud1
tükeldatud tomatid740 g
fussili pasta220 g
värsket petersellserveerimiseks

Parimad nipid taimse toidu eelistamiseks otse postkasti:

Et midagi ei jääks kahe silma vahele!