340 g

farfalle pastat

1 tass

musti ube (konserv)

1 1/2 tassi

kirsstomateid, pooleks lõigatud

1

oranž paprika, ribadeks lõigatud

1

avokaado, lõigatud keskmisteks tükkideks

3

rohelist sibulat, hakitud

1/2

värsket koriandrit, hakitud (valikuline)

Kaste:

1 spl

värsket laimimahla

2 spl

oliiviõli

1/2 tl

jahvatud köömneid

1 tl

paprikapulbrit

1 spl

valge veini äädikat

1 törts

agaavisiirupid

1 spl

vett

1-2

küüslauguküünt, hakitud

must pipar

sool

Super lihtne ning maitsev Mehhikopärane pasta salat! Sobib suurepäraselt grillpeole ja ka niisama kergeks lõunaks.

Kogus: 4

VALMISTAMINE

  1. Keeda pasta. Kui keedetud, loputa külma veega ning tõsta kõrvale
  2. Suures kausis, sega kokku laimikaste. Lisa kõik salati koostisosad ja sega korralikult läbi. Lase salatil külmkapis paar tundi seista, või serveeri kohe.
  3. Naudi!