Olgem ausad – suvel pole tihti aega köögis pikalt toimetada. Samas tahaks siiski, et toit oleks mitmekülgne, toitev ja maitsev. Sel juhul tulebki appi ühe panni roog – mehhikopärane kinoa! Natuke hakkimist, natuke panni peal segamist, ühe toiduvalmistamise nõu pesu ja voila – valmis! Retsept pärineb SIIT.
VALMISTAMINE:
- Kumuuta oliiviõli pannil keskmisel kuumusel.
- Lisa küüslauk ja jalapeno, prae hoolikalt segades umbes üks minut.
- Lisa kinoa, puljong, oad, tomatid, mais, tšillipulber ja vürtsköömned. Maitsesta veel lisaks soola ja pipraga.
- Aja keema, kata kaanega, vähenda kuumust ja lase podiseda, kuni kinoa muutub pehmeks (umbes 20 minutit).
- Lõpus lisa avokaado, laimimahl ja koriander ning serveeri.