Lillkapsa-kikerherne pada kuskussiga

VALMISTAMINE:

  1. Kuumuta sügavamas pannis või potis õli ja prae sibul klaasjaks. Lisa pannile vürtsköömned ja  ingveripulber ning sega korralikult läbi.
  2. Kalla juurde ka purustatud tomatid, kurnatud ja loputatud kikerherned, lillkapsaõisikud, rosinad ning vesi ja lase segul keema tõusta. Hauta segu, kuni lillkapsas on pehmeks muutunud (umbes 15-20 minutit).
  3. Lisa beebispinati ribad, sool ja pipar ning sega.
  4. Samal ajal pane kuskuss ja 0,5 tl soola kaussi ja vala peale 1 tass kuuma vett, kata kauss taldrikuga ja lase umbes 5 minutit seista. Sega kuskuss sidrunimahlaga läbi.
  5. Serveeri lillkapsa-kikerherne pada kuskussi padjal ja naudi!
purustatud tomatid2 purki
kikerherned1 purk
lillkapsapea1 tk
rosinad0,5 tassi
beebispinat100 g
kuskuss1 tass
sibul, hakitud1 tk
vürtsköömned1,5 tl
ingveripulber0,5 tl
vesi0,5 tassi
õli2 spl
sool, piparmaitse järgi
sidrunimahl2 tl

Et midagi ei jääks kahe silma vahele!