Läätse-köögiviljapada

Üks hästi lihtne, kuid maitsetest pungil ja tervisest pakatav pada. Kõlab paljulubavalt, kas pole? Läätse-köögivilja pada on just selline!

VALMISTAMINE:

  1. Sega potis kokku kõik koostisosad, välja arvatud spinat, maitsepärm ja äädikas ning lase madalal kuni keskmisel kuumusel valmida umbes 1.5 tundi.
  2. Lisa spinat, äädikas ja maitsepärm ning lase veel 5 minuti jagu valmida.
  3. Maitsesta vajadusel veel soola ja paprikapulbriga.
  4. Pada on valmis siis, kui köögiviljad ja läätsed on hamba all pehmed või lausa pudruseks keenud.  Serveeri näiteks kaerakoorega ja naudi maitseelamust! 
sibul, hakitud3
porgand, hakitud2
keskmine kartul, kuubikud5
pruunid/rohelised läätsed 450 g
purustatud tomatid1 purk
köögiviljapuljong8-10 tassi
spinat/lehtkapsas1 tass
sool, paprikapulber, tšillimaitseaine, Bon maitsepärm, äädikas, karri, suhkurmaitse järgi

Et midagi ei jääks kahe silma vahele!