Tainas:

250 g

jahu

125 ml

vett

1.5 spl

oliiviõli

Kõrvitsatäidis:

225 g

kõrvitsapüreed

130 g

kikerherneid

1 spl

kookoskoort

3

küüslauguküünt

1 spl

maitsepärmi (valikuline)

maitse järgi

soola ja pipart

Need kodused kõrvitsa ravioolid imelise kreemja täidisega sobivad ideaalselt sügishooajaks!

Kogus: 3

VALMISTAMINE:

Taina valmistamine:

  1. Pane kaussi jahu, vesi ja oliiviõli. Sega kahvliga kuni tekib tainas.
  2. Sõtku tainast u 2 minutit, kata puhta köögirätikuga ja pane u tunniks külmkappi.

Kõrvitsatäidis:

  1. Auruta või keeda kõrvitsat u 25 minutit või kuni piisavalt pehme, et püreestada. Purusta kahvliga. Jäta see samm vahele kui kasutad poest ostetud püreed
  2. Pane kõik täidise koostisosad blenderisse ja blenderda kuni ühtlane ja kreemjas.

Ravioolide tegemine:

  1. Võta külmkapist varem tehtud tainas ja rulli tainas õhukeseks(kuid mitte liiga õhukeseks, et ravioolid katki ei läheks)
  2. Kasutades klaasi, lõika tainast välja keskmise suurusega ringid. Allesjäänud tainas pane kokku, rulli uuesti ja lõika veel.
  3. Pane u 1-2 tl täidist iga ringi keskele. Õrnalt tee ringi ääred kokku veega ning keera ring pooleks. Ääred vajuta kinni kahvliga.
  4. Pane suur pott veega keema. Kui vesi keeb, pane ravioolid ettevaatlikult potti. Keeda kuni ravioolid tõusevad pinnale (u 2-3 min).
  5. Naudi!

TIP: Kui ravioolid on valmis, võib neid veel natuke praadida, et oleksid krõbedad.

Kastmeks kõrvale sobib suurepäraselt pesto. 😉