Kookosene porgandi ja ingveri püreesupp

See supp on küll igati vähenõudev sisaldades vaid nelja komponenti, aga selles on parajalt särtsu ja kosutust, tervist ja värvi! Vaata retsepti SIIT.

Kogus: 8

VALMISTAMINE:

  1. Kuumuta ahi 200 kraadini. Koori porgandid, sibul, ingver ja haki need umbes 2-3 cm pikkusteks lõikudeks.
  2. Aseta tükeldatud köögiviljad ahjupannile ja pintselda kergelt õliga üle. Küpseta köögivilju ahjus umbes 50 minutit või kuni need on muutunud pehmeks.
  3. Aseta ahjus valminud köögiviljad koos kookospiima ja veega blenderisse. Blenderda segu nii kaua, kuni see on muutunud siidjaks. Tõenäoliselt ei mahu terve supi kogus ühel ajal blenderisse ja suppi on vaja blenderdada mitmes osas (või kasutada saumikserit).
  4. Kui oled blenderdamise lõpetanud, vala supp potti ning keeda madaldal temperatuuril, kuni supp on ühtlaselt soe. Juhul, kui on vaja, lisa supi vedeldamiseks veel vett.
  5. Maitsesta soola-pipraga ning lisa soovi korral veel meelepäraseid ürte (nt tüümian, basiilik vms).
porgand10
keskmine sibul1
ingverijuur1
õli1 spl
kookospiim400 ml
vesi1 l
sool, piparmaitse järgi

Et midagi ei jääks kahe silma vahele!