10 tk

Porgandit

1 tk

Ingverijuur

1 spl

Õli

400 ml

Kookospiima

1 l

Vett

Maitseks

Maitse järgi soola ja pipart

 See supp on küll igati vähenõudev sisaldades vaid nelja komponenti, aga selles on parajalt särtsu ja kosutust, tervist ja värvi! Suppi jagub kaheksale.

VALMISTAMINE

Kuumuta ahi 200 kraadini. Koori porgandid, sibul, ingver ja haki need umbes 2-3 cm pikkusteks lõikudeks.

Aseta tükeldatud köögiviljad ahjupannile ja pintselda kergelt õliga üle. Küpseta köögivilju ahjus umbes 50 minutit või kuni need on muutunud pehmeks.

Aseta ahjus valminud köögiviljad koos kookospiima ja veega blenderisse. Blenderda segu nii kaua, kuni see on muutunud siidjaks. Tõenäoliselt ei mahu terve supi kogus ühel ajal blenderisse ja suppi on vaja blenderdada mitmes osas (või kasutada saumikserit).

Kui oled blenderdamise lõpetanud, vala supp potti ning keeda madaldal temperatuuril, kuni supp on ühtlaselt soe. Juhul, kui on vaja, lisa supi vedeldamiseks veel vett. Maitsesta soola-pipraga ning lisa soovi korral veel meelepäraseid ürte (nt tüümian, basiilik vms).

Naudi mõnusat kosutavat kõhutäit! 🙂

Tee oma toidust ikka pilt ka ja tagi #taimneteisipäev

Pildi ja retsepti autor.