2 sl

oliiviõli

1

suur sibul (hakitud)

2

küüslauguküünt (purustatud)

1

punane paprika (kuubikuteks hakitud)

1

oranž paprika (kuubikuteks hakitud)

1

kollane paprika (kuubikuteks hakitud)

2 sl

tomatipastat

12 vart

sparglit (kooritud ja tükeldatud)

1,5 tassi

kinoad (keetmata, loputatud)

1 tl

paprikapulbrit

500 ml

aedviljapuljongit (nt Food Studio)

Serveerimiseks

värsket peterselli (hakitud), sidruniviile

Maitseks

soola, pipart

Paella on traditsiooniline Hispaania riisiroog, mida ilmselt paljud proovinud. Oled Sa aga kunagi valmistanud taimset paellat kinoaga? See roog valmib kiirelt, viib keele alla ja sisaldab ohtralt taimset valku! ❤️

Eriti head maitset lisab sellele toidule tõeliselt kvaliteetne ja eestimaine Food Studio aedviljapuljong!

Kogus: kuuele

 VALMISTAMINE

  1. Kuumuta oliiviõli ahjukindlas keskmise suurusega pannis. Pruunista sibulat ja küüslauku keskmisel kuumusel umbes 4 minutit, pidevalt segades. Lisa hakitud paprikad ja ½ tl soola ning prae veel 15 minutit, aeg-ajalt segades.
  2. Lisa tomatipasta ja spargel, sega korralikult ja prae veel 2 minutit.
  3. Lisa kinoa, paprikapulber, ½ tl soola ja pipart ning hauta koos köögiviljadega umbes 5 minutit, pidevalt segades. Lisa 350 ml aedviljapuljongit. Kuumuta keemiseni, seejärel vähenda kuumust ja lase lahtiselt podiseda umbes 25 minutit. Samal ajal kuumuta ahi 190 kraadini.
  4. Lisa 150 ml aedviljapuljongit, sega hästi läbi, kalla pannile ning pane ahju. Küpseta ahjus 10 minutit. Serveeri peterselli ja küpsetatud või värskete sidruniviiludega.

Retsepti allikas