1 spl

Oliiviõli

1 tk

Sibul

4 tk

Kartul

1 tass

Hakitud sellerit

1 tass

Hakitud suvikõrvitsat

2 tassi

Vett

2 tl

Köögiviljapuljongit

0,5 tassi

Kookoskreemi (ühe kookoskonservi kreemjas osa)

Näpuotsatäis

Soola ja pipart

1 spl

Oliiviõli

1 tass

Tükeldatud lehtkapsast

2 tk

Küüslauguküünt

4 tk

Tükeldatud seeni

 Kas kartulisupist oled kuulnud? Eriti mõnus on see alternatiiviks neile, kellele väga meeldib kartulipuder, kuid tahaks sellele mingit särtsu või uut nüanssi anda. Tummine supp on selleks ideaalne. Antud kogusest tuleb kahe portsu jagu.

 VALMISTAMINE
Kuumuta pannil õli ja lisa pannile sibul, kartulid, seller, suvikõrvits ning prae köögivilju umbes 5 minutit. Lisa vesi, köögiviljapuljong ja kookoskreem. Keeda segu pannil umbes 20 minutit või kuni kartulid on muutunud pehmeks.

Võta pann tulelt, lase veidi jahtuda, vala segu blenderisse ja blenderda ühtlaseks massiks.
Pane pann tulele ja pruunista õlis mõned minutid seened, lehtkapsas ja küüslauk.

Serveeri supp kausis ja lisa peale pruunistatud seened, lehtkapsas ning küüslauk – head isu!

Tee oma toidust ikka pilt ka ja tagi #taimneteisipäev

Retsepti ja pildi allikas.