Kartulisupp seente, küüslaugu (ja lehtkapsaga)

Kas kartulisupist oled kuulnud? Eriti mõnus on see alternatiiviks neile, kellele väga meeldib kartulipuder, kuid tahaks sellele mingit särtsu või uut nüanssi anda. Tummine supp on selleks ideaalne. Vaata retsepti SIIT.

VALMISTAMINE:

  1. Kuumuta pannil õli ja lisa pannile sibul, kartulid, seller, suvikõrvits ning prae köögivilju umbes 5 minutit. Lisa vesi, köögiviljapuljong ja kookoskreem. Keeda segu pannil umbes 20 minutit või kuni kartulid on muutunud pehmeks.
  2. Võta pann tulelt, lase veidi jahtuda, vala segu blenderisse ja blenderda ühtlaseks massiks.
  3. Pane pann tulele ja pruunista õlis mõned minutid seened, lehtkapsas ja küüslauk.
  4. Serveeri supp kausis ja lisa peale pruunistatud seened, lehtkapsas ning küüslauk – head isu!
oliiviõli1 spl
sibul1
kartul4
seller, hakitud1 tass
suvikõrvits, hakitud1 tass
vesi2 tassi
köögiviljapuljong2 tl
kookoskreem (ühe kookoskonservi kreemjas osa)1/2 tassi
sool, piparmaitse järgi
oliiviõli1 spl
lehtkapsas, tükeldatud 1 tass
küüslauguküüs2
seened, tükeldatud 4

Et midagi ei jääks kahe silma vahele!