500 g

kapsast, pestud

2 spl

kookosõli, või muud taimset õli

1/2 tassi

tükeldatud sibulat

2

küüslauguküünt, hakitud

1 tl

jahvatatud koriandrit

1 tl

jahvatatud kurkumi

1 tl

kuivatatud tüümiani või 2 värsket oksa

1/2 tl

vürtsköömneid

1

porgand, tükeldatud

1 purk

kookospiima

1/2 tassi

vett

3/4 tl

meresoola, (võib rohkem maitse järgi)

See nädal toome Sinuni kapsasupi retsepti, kuid väikse nüansiga. See karrine kapsasupp on kreemjas ja lihtsalt imeline! Sobib söömiseks nii supina kuid ka kastmena näiteks riisi või kartuli kõrval! ! 😉

Kogus: 4

VALMISTAMINE:

  1. Lõika kapsas umbes 2 cm paksusteks ribadeks.
  2. Kuumuta suurel pannil/potil keskmisel kuumusel õli.
  3. Lisa pannile sibul ja küüslauk ning kuumuta umbes 3 minutit, kuni sibul on pehme.
  4. Lisa koriander, kurkum, tüümian, vürtsköömneid, porgand, kapsas ja sega. Lisa veel kookospiim ja vesi ning kuumuta keemiseni.
  5. Pane pannile/potile kaas peale, keera kuumus väiksemaks ja lase vaikselt kaane all umbes 20 minutit podiseda või kuni supp veidi pakseneb.
  6. Võib ka keeta paksemaks ja kasutada kastmena, nt riisi kõrval.
  7. Naudi!