Karrine kapsasupp

Kogus: 4

VALMISTAMINE:

  1. Lõika kapsas umbes 2 cm paksusteks ribadeks.
  2. Kuumuta suurel pannil/potil keskmisel kuumusel õli.
  3. Lisa pannile sibul ja küüslauk ning kuumuta umbes 3 minutit, kuni sibul on pehme.
  4. Lisa koriander, kurkum, tüümian, vürtsköömneid, porgand, kapsas ja sega. Lisa veel kookospiim ja vesi ning kuumuta keemiseni.
  5. Pane pannile/potile kaas peale, keera kuumus väiksemaks ja lase vaikselt kaane all umbes 20 minutit podiseda või kuni supp veidi pakseneb.
  6. Võib ka keeta paksemaks ja kasutada kastmena, nt riisi kõrval.
kapsas, pestud500 g
kookosõli, või muu taimne õli2 spl
tükeldatud sibul1/2 tassi
küüslauguküüs, hakitud2
jahvatatud koriander1 tl
jahvatatud kurkum1 tl
kuivatatud tüümian1 tl
vürtsköömned1/2 tl
porgand, tükeldatud1
kookospiim1 purk
vesi1/2 tassi
meresoolmaitse järgi

Et midagi ei jääks kahe silma vahele!