Pastaks:

250 g

spagette

1 spl

õli

2 vart

sellerit (hakitud)

250 g

šampinjone

50 g

spinatit

2 vart

rohelist sibulat (peeneks hakitud)

Kastmeks:

2

küüslaugu küünt (purustatud)

1 spl

ingverit (purustatud)

2 spl

riisiäädikat

2 spl

vett

1-2 spl

tulist tšillikastet (võib ka ära jätta või asendada tšilli pulbriga)

3 spl

sojakastet

3-4 spl

naturaalset maapähklivõid

2.5 tl

suhkrut

Maitseks

soola

Täna tutvustame Sulle Dan-Dani (kõlab nagu inimene, eksole?). Need hiinapärased vahva nimega nuudlid saavad kindlasti sagedaseks külaliseks Sinu toidulaual! Nii kosutav kõhutäis ja nii lihtne valmistada – see on ju parim kombo üldse! 😍

Antud kogusest jagub neljale sööjale ja toit valmib 20 minuti jooksul.

VALMISTAMINE
Lase potis veel keema tõusta ning lisa spagetid. Lase neil valmida u 10 minuti jagu, siis kurna ja loputa külma vee all. Jäta suurde kaussi seisma.

Lase pannil kuumaks tõusta, lisa õli, varsseller ja seened ning prae 8-10 minutit, kuni seened hakkavad kuldset jumet võtma. Tõsta kaussi ja aseta kõrvale.

Pane kõik ülejäänud koosisosad blenderisse ja blenderda, kuni saavutad kreemise konsistentsi. Vala kaste spagettide peale ja sega läbi. Vajadusel lisa veel soola, kuni oled maitsega rahul. Lisa seened, spinat ja sibul ning sega veelkord. Serveeri ja naudi idamaist maitset! 

Tee oma toidust ikka pilt ka ja tagi #taimneteisipäev

Retsepti allikas